Download de Nederlandse Rainbow Loom handleiding

Het heeft even geduurd maar het is dan eindelijk zover. De Nederlandse Rainbow Loom Handleiding is af en je kunt hem hier downloaden.

Hieronder een transcript van de teksten op de Nederlandse Rainbowloom Handleiding:

Rainbow Loom gebruiksaanwijzing

Word zelf sieraden ontwerper en ontwerp zelf super coole sieraden met Rainbow Loom® en Mini Rainbow Loom®.  Je kunt je eigen ontwerpen maken en
laten passen bij je stemming of kleding. Laat je creativiteit bloeien!

600 latexvrije elastiekjes en c-clips zijn bijgesloten. Daar kun je tot 24 armbandjes mee maken. Alles wat je voor mooie armbandjes en ringetjes nodig hebt.

Bezoek onze Facebook Fanpage via www.facebook.com/loommania voor inspiratie of bekijk de instructie video’s via www.loommania.nl en laat je inspireren door de gave ontwerpen en nieuwe ideeën vind je ook op Loommania.nl.  We vinden het leuk als je wat van je laat horen en als je in ons gastenboek schrijft via www.loommania.nl of via onze Fanpage: www.facebook.com/loommania.

Lees zeker eerst de waarschuwingen op de achterzijde van deze handleiding voordat je Rainbow Loom® gaat gebruiken. De kleuren van de elastiekjes kunnen variëren.

Waarschuwing

LET OP! Dit product is niet geschikt voor kinderen van 3 jaar en jonger vanwege mogelijk gevaar op verstikking. De haak bevat een functionele scherpe punt en kan bij onvoorzichtig gebruik tot verwonding leiden. Draag geen armbandjes om je hals. Zorg er altijd voor dat je armbanjes en ontwerpen los genoeg zijn om te dragen. Draag het niet als de huid rood wordt. Bezoek een arts als de symptonen blijven bestaan of verslechteren. Bewaar deze handleiding.

Waarschuwing bij het verlengen of verbreden van het basisstation.

Ben extra voorzichtig bij het verwijderen van de elastiekjes van het basisstation. Onder spanning kunnen elastiekjes een grote kracht ontwikkelen. Haak het elastiekje los van het ene naar het naburige pinnetje. Bekijk de handleiding voor verdere instructies.

Houd het netjes :) en zorg ervoor dat de elastiekjes, het basisstation en de haak terug in de doos worden gelegd. Houd het veilig wanneer je speelt met Rainbow Loom®!!

Wij wensen je heel veel plezier met Rainbow Loom®.

©2012 Copyright Choon’s Design LLC. All rights reserved. USA patent 8485565 and internation patents pending.

Loommania.nl – info@loommania.nl

Mini Rainbow Loom®

Als je onderweg bent neem je gewoon de Mini Rainbow Loom® mee. Dan heb je nog ongeveer 25+ elastiekjes nodig. De handleiding kun je ook downloaden via www.loommania.nl