Veel gestelde vragen

  1. Voorraad

De echte Rainbow Loom artikelen zijn soms schaars. Alles wat je via Loommania.nl kunt bestellen is ook werkelijk op voorraad. Erg schaarse producten kunnen slechts 1 keer per bestelling worden besteld.

  1. Handleiding

Download de Nederlandse handleiding hier.

  1. Namaak

Waarom is het gevaarlijk om namaak producten te kopen. Bekijk de uitgebreide toelichting

  1. Bestelkosten

De bestelkosten zijn € 4,95 en vanaf €50 verzenden wij gratis. Bestel dus samen met je vriendinnetje en spaar ook het milieu.

  1. Garantie

Je hebt gewoon 1 jaar fabrieksgarantie

  1. Materiaal

100 silikonen en 100% rubber. Rainbow Loom® elastiekjes zijn loodvrij, latexvrij, BPA-vrij, Phthalate-vrij. TUV en CE gekeurd.

  1. Retourneren

Retourneren mag natuurlijk altijd. De Post NL retourkosten zijn voor eigen rekening. Wij betalen binnen 7 dagen het door jou betaalde bedrag minus 4,95 verzendkosten retour.  Als je voor meer dan 50 euro gekocht hebt zijn geen verzendkosten opgenomen op de rekening. Echter zijn deze kosten wel door ons gemaakt. Die brengen wij ook dan in mindering op het terug te storten bedrag. De kosten voor het retourneren van foutief geleverde producten is natuurlijk voor onze rekening!

  1. Verzenden naar buitenland

Wij verzenden ook naar België, Luxemburg en Duitsland. De verzendkosten bedragen dan €6,95 – boven de €50 sluiten wij gratis mixed elastiekjes bij.

  1. Contact

Loommania is een handelsnaam van Amadeos
Graanhoeve 17
6846JA Arnhem

026 848 15 97
service@loommania.nl

  • Bankrekening:  NL 82 RABO 0180 7597 28