Rainbow Loom Keurmerk

De importeur van Rainbow Loom voor de Benelux heeft een eigen webshop keurmerk ontwikkeld met daarbij een logo. Dit keurmerk zal ook op de de nieuwe Nederlandstalige verpakkingen van Rainbow Loom komen te staan.

Dit keurmerk mag alleen gebruikt worden door erkende webshops die enkel en alleen de originele Rainbow Loom artikelen verkopen. Loommania kan zich hiermee onderscheiden van de vele andere webshops die illegale kopieën verkopen en regelmatig zelfs artikelen verkopen met daarop het Rainbow Loom logo. Hierdoor is het voor jou als consument niet meer duidelijk waar je nu terecht kunt voor de officiële Rainbow Loom producten. voor Loommania.nl is dit zeer ongunstig omdat wij nu eenmaal een hoog kwaliteitsniveau willen garanderen.

Wij plaatsen het keurmerk duidelijk op onze homepage onder elke pagina. Op de site Rainbowloombenelux.com is een directe link naar de online webshop gelegd.

Duidelijkheid voor jou als klant

Wanneer je winkelt bij een webwinkel met het Rainbow Loom keurmerk weet je zeker dat je ook het originele Rainbow Loom product in handen krijgt. Alleen de webshops die zich 100%richten op originele Rainbow Loom producten en geen andere artikelen verkopen.