Pas op voor de Monster Tail®

Monster Tail Rainbow Loom kit webshop online kopen

Monster Tail Rainbow Loom kit webshop online kopen

De afgelopen maanden hebben kinderen en volwassenen kennis gemaakt met Rainbow Loom. Ontelbare status updates heb ik voorbij zien komen of Facebook en Twitter waarbij ouders hun eerste Rainbow Loom armbandje maakten terwijl de kinderen in bed lagen.

Wat is er anders aan de Monster Tail?

Onlangs heb ik zelf voor het eerst kennis gemaakt met de Monster Tail® en heb ik tijd gevonden om er mee aan de slag te gaan. Met dit nieuwe product van de makers van Rainbow Loom kunnen totaal andere patronen gemaakt worden. De pinnetjes staan  anders ten opzichte van elkaar.

Voordeel van de Monster Tail is dat je het patroon zo lang door kunt laten lopen als dat jij nodig vindt. Hierdoor behoren armbanden en ook halskettingen tot de mogelijkheden.

In de Monster Tail Kit verpakking zit een mini loom, een kunststof loombord met 6 pinnetjes, een kunststof haak, 600 elastiekjes, instructies en 25 grote c-clips.

  1. 1 Monster Tail®
  2. 1 mini loom
  3. 1 kunststof haak
  4. 25 c-clips
  5. 600 originele Rainbow Loom elastiekjes mix
  6. Handleiding  met geheime code voor de officiële site van Rainbow Loom®.

Hoewel er een handleiding bij zit nam ik al snel mijn toevlucht tot het Rainbow Loom Youtube kanaal. Op de een of andere manier zijn geschreven instructies toch moeilijker te verwerken dan een video instructie.  De Monster Tail is voor kinderen vanaf 7 jaar omdat er een behoorlijk aantal stappen zijn om te doorlopen. het wordt wel eenvoudiger naarmate je de stappen herkent.

rainbow_loom_monstertail_001De monster Tail is eenvoudig mee te nemen in de bestaande verpakking of in een van onze opbergboxen. Hij is dus handig onderweg maar natuurlijk ook in het normale gebruik.