10 reden waarom het leuk is!

Urenlang speelpezier met de Loomkit®

Urenlang speelplezier met de Loomkit

Hey hallo,

Ik ben Petra. Ik kan me niet herinneren dat ik voor het laatst zo enthousiast was over het speelgoed van mijn kids. Rainbow Loom is gewoon geweldig om allerlei verschillende redenen. Hier is mijn top 10 waarom ik denk dat Rainbow Loom gewoon geweldig speelgoed is:

 1. Het stimuleert creativiteit. Het verzinnen van kleurcombinaties en patronen is erg leuk en zeer creatief. Er zijn oneindig veel kleurcombinaties en patronen om te ontdekken.
 2. Het stimuleert leren. Ik weet niet hoe jij er in staat maar zelfs voor een volwassene is het soms uitdagend om de instructies goed te volgen. Het leert onze kinderen om stap voor stap instructies te volgen en ze krijgen een beloning als ze goed hebben op gelet .. een cool armbandje om mee te showen
 3. Het zet aan tot delen. Niet alleen delen onze kinderen hun gave creaties, ze delen ook informatie met elkaar over de verschillende armbandjes en patronen. Alles wat een kind motiveert om andere te helpen is voor mij een applaus waard.
 4. Het is erg uitdagend. Telkens als je een Rainbow Loom® patroon hebt gemaakt is er wel weer een ander, meer uitdagend patroon om je in vast te bijten. Het blijft uitdagend.
 5. Het geeft zelfvertrouwen. Mijn kinderen springen vrolijk als ze net een nieuw patroon met succes hebben afgemaakt.
 6. Het beloont doorzetten. Het is verbazingwekkend hoe enorm volhardend mijn kinderen zijn bij het leren van nieuwe patronen. Als het de eerste keer niet lukt dan blijven ze het opnieuw proberen omdat ze weten dat de beloning van een nieuw armbandje op ze wacht.
 7. Het is een rustige activiteit. Als mijn kinderen bezig zijn met het maken van armbandjes dan hoor ik geen kick behalve af en toe een diepe zucht als er eens iets mis gaat.
 8. Er is geen elektriciteit nodig. Ik moet toegeven dat ik een beetje nostalgisch ben inzake speelgoed dat geen elektriciteit nodig heeft en al helemaal speelgoed dat zo tot de verbeelding spreekt als Rainbow Loom®.
 9.  Het is goedkoop. Vergeleken met iPods en andere ‘techtoys’ is Rainbow Loom® geen aanslag op je portemonnee.
 10. Rainbow Loom stimuleert creativiteit

  Zo veel patronen, zo veel kleurcombinaties

  De armbandjes zijn juweeltjes voor het oog. Kijk gewoon eens naar de leuke foto’s.