Loomen toen en nu

loombandjes-kopen-online-rainbowloom-webshopGisteren kreeg ik visite van een paar nieuwe vrienden. Natuurlijk wilden zij een rondleiding door ons huis en ook ons aangebouwde magazijn en kantoor werd even aangedaan.

“Ach, heb jij loombandjes” werd er zeer enthousiast geroepen door Anna. “Onze oudste dochter deed dit altijd zo veel, ze maakte zelfs schildpadden maar nu heb ik alles weggegooid en nu wil mijn jongste dochter er mee aan de gang. Kan ik bij jou nog loombandjes kopen?”

Ik ben de minste niet en omdat ik nog veel voorraad rainbow loombandjes en loomkits heb liggen heb ik natuurlijk direct een loomkoffer gepakt en die volgestopt met loombandjes. Allemaal van de topkwaliteit van Rainbow Loom want dat zijn de beste. De rage is indertijd vroegtijdig gestopt omdat veel kinderen baalden als een stekker van de creaties die al na een week uit elkaar vielen omdat de kwaliteit van de bandjes zo slecht is. Tja, op het hoogtepunt verkocht zelfs de bakker loombandjes en ik durf te zeggen 9 van de 10 keer de illegale namaak bandjes met een slechte kwaliteit. Ik heb zelf nooit begrepen dat ouders die neppers voor hun kinderen kochten omdat ze in de regel niet eens CE gekeurd zijn en of getest op schadelijke ingrediënten.

Gelukkig heb ik altijd alleen het A merk Rainbow Loom verkocht. Elastiekjes en loombords van een uitstekende kwaliteit. Werkelijk 0.0 klachten en toch al duizenden bestellingen verder.

Loomen is zeer goed voor de coördinatie

Loomen is superleuk om te doen. Er zijn enorm veel creaties beschikbaar en de veelal Engelstalige video’s train je ook meteen het Engels. Daarnaast is het erg goed voor de oog hand coördinatie.

Lees hier meer over de voordelen van loomen.

Loombandjes kopen .. natuurlijk bij Loommania :)

Heb jij een zoontje of dochtertje vanaf een jaar of 8? Verras hem of haar dan met een gave loomkit van Rainbow Loom. Je zult zien dat ze er heel veel plezier van hebben.