Funloom komt niet door de test

funloom-webshop-online-kopen_002De afgelopen dagen worden wij overspoeld door klachten over de Funloom van Intertoys. Momenteel maken zij veel reclame op TV. Helaas kunnen wij daar niets aan veranderen. De funloom is natuurlijk erg goedkoop maar dan krijg je ook niet zo veel.

  1. de elastiekjes breken wel heel erg gemakkelijk
  2. je kunt de diverse onderdelen niet verstellen en losmaken
  3. je kunt de pinnetjes niet in lijn zetten waardoor je niet met beads en kralen kunt werken en de mooie patronen onmogelijk worden
  4. de pinnetjes zijn gewoon onhandig en scherp
  5. de haaknaald heeft het net .. niet :)
  6. er zit geen miniloom bij
  7. kwalitatief is het plastic van een lage kwaliteit
  8. het is niet TUV getest

Funloom Loom kit en elastiekjes zijn van een slechte kwaliteit!

Daarnaast maakt Funloom inbreuk op het patent van Rainbow Loom ® en zodra dit ook voor Europa geld dan kunnen ze het product uit de collectie halen. Momenteel is de patentaanvraag in behandeling (pending).

Koop dit product niet! Als je kinderen een plezier wilt doen dan koop je het echte, officiële Rainbow Loom en de Loomkit.

Nou mijn bestelling is onderweg krijg ik net door. Kan haast niet wachten. Ik ben zaterdag in de weer geweest met de spullen die ik bij Intertoys had gekocht. Er zaten 600 elastiekjes bij de loomkit, nou voor grotere werken heb je aan die dus niks, braken allemaal. Dus nu heb ik nog niks. Ja een hoop frustratie haha.